האצולה החדשה

האצולה החדשה

עם סיום פגרת הקיץ פותחת מסעדת האצולה את שעריה לאחר שעברה שיפוץ כללי. מרסל כהן הבעלים של המסעדה וחבר הבורסה – "שידרגנו את המסעדה מא' ועד ת'. חשוב לנו שהלקוחות יהנו מסביבה אסתטית ונעימה יחד עם מטבח מגוון ומשובח".
בשלושת השבועות של פגרת הקיץ עבדו במסעדת האצולה במשנה מרץ על מנת לסיים את השיפוצים הכללים שנערכו בה. כחמש שנים חלפו מאז עברה המסעדה לבעליה החדשים והם החליטו לפעול על מנת לשדרג אותה ולהפוך אותה למזמינה ונעימה יותר.

"החלטנו לשפץ את המסעדה ולשדרג אותה על מנת שהיא תהיה נעימה ונוחה יותר ללקוחות שלנו", מספר מרסל כהן, "חשוב לנו לדאוג ללקוחות שלנו והשקענו כסף רב על מנת להתאים את המסעדה לצרכים שלהם וכדי לדאוג לכך שיהיה להם גם טעים וגם נעים. אני מזמין את החברים לבוא בהמוניהם ולהנות מהאוכל, מהאווירה ומהעיצוב החדש של המסעדה. עם זאת המחירים במסעדה נשארו כפי שהיו לפני השיפוץ – שווים לכל נפש".

תמר אטדגי - "עשינו הכל על מנת שהלקוחות שלנו יהיו עוד יותר מרוצים"

"עבדנו עם אדריכלית מצוינת שתכננה את עיצוב הפנים של המסעדה והיא עזרה לנו להתאים את החלל באופן מדויק לצרכים שלנו ושל לקהל הלקוחות שלנו" מוסיף כהן.

השיפוץ במסעדה ארך, כאמור, כשלושה שבועות אותם מגדירה תמר אטדגי, מנהלת המסעדה כאינטנסיביים ביותר. אטדגי שגם ניהלה את השיפוץ מדווחת ש"העבודות כללו בין השאר גם החלפה של הריצוף, שיפוץ המטבחים, החלפה של השולחנות והכיסאות, עיצוב והחלפה של התאורה וגם הוספה של פינת ישיבה עם כורסאות".

תמר אטדגי מסכמת – "שידרגנו את המסעדה בכמה רמות ועשינו הכל על מנת שהלקוחות שלנו יהיו עוד יותר מרוצים".